Ons Bedrijf
De Garage
De Showroom
Geef een zoekopdracht
Ons Personeel
Neem contact met ons op
De routebeschrijving naar ons pand

Ruim 31 jaar geleden startte Frans Slappendel zijn bedrijf aan de Kerklaan te Nieuwerkerk a/d IJssel. Enkele jaren later werd het bedrijf verplaatst naar De Vijf Boeken nr 9 waar het bedrijf in 10 jaar tijd uitgroeide tot een begrip in Nieuwerkerk.

Toen het bedrijf inmiddels weer uit zijn jas was gegroeid, verhuisde het bedrijf in 2000 naar het huidige ruime en  fraaie pand aan De Vijf Boeken nr 5. De algehele dagelijkse leiding is in handen van Frans Slappendel. Voor een occasion of een nieuwe auto kunt u terecht bij Karel Schuurman. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden tot inruil en de aanschaf van een auto. Alle occassions die wij afleveren krijgen bij aflevering een grote beurt en een nieuwe APK, zodat u weer een jaar zorgenloos kunt rijden. Verder zijn zij voorzien van de Nationale Autopas; de zekerheid dat de kilometerstand gegarandeerd echt is, en garantie. 

In onze modern ingerichte werkplaats is uw auto in goede handen van onze monteurs Willem Slooff, Bas de Wit ,Geurt Houtman en Rene van Ingen. Uiteraard voeren zij met de grootste zorg reparaties, onderhoud en APK-keuring aan uw auto.


ga terug naar de vorige pagina